Welkom op de website van het jaarlijks Mega Jens Beachtornooi, georganiseerd door Mevoc Meerbeke. Dit jaar gaat ons tornooi door op zaterdag 17 en zondag 18 augustus, naar goede gewoonte op de Mega Jens Beachvelden achter de sporthal van Ninove.
 
Op zaterdag komen zoals elk jaar de recreatieve spelers aan bod. We houden de vorig jaar opgestarte formule van reeksen aan:
- Fun-reeks 4 tegen 4 voor niet-volleyballers

- Dames 3 tegen 3 recreatief

- Gemengd 3 tegen 3 recreatief

- Heren 3 tegen 3 recreatief

Het tornooi start om 10u en we vragen aan alle ploegen om aanwezig te zijn vanaf 9u. Op zaterdag volgen we de zaalvolleybalregels.

Inschrijven kost €25/ploeg en kan via het tabblad "Inschrijven". Opgelet: je inschrijving is pas definitief na overschrijving op het rekeningnummer BE20 1030 2784 7556 op naam van Mevoc Meerbeke met vermelding van je ploegnaam en de dag + reeks waarvoor je bent ingeschreven.

 

Op zondag is het de beurt aan de competitiespeelsters en -spelers in drie reeksen:

- Dames 2 tegen 2

- Gemengd 2 tegen 2 

- Heren 2 tegen 2

Het tornooi start om 9u en we vragen aan de ploegen om aanwezig te zijn vanaf 8u. Op zondag gelden uiteraard de officiële beachvolleybalregels.

Inschrijven kost €20/ploeg en kan via het tabblad "Inschrijven". Opgelet: je inschrijving is pas definitief na overschrijving op het rekeningnummer BE20 1030 2784 7556 op naam van Mevoc Meerbeke met vermelding van je ploegnaam en de dag + reeks waarvoor je bent ingeschreven.

 

GOED NIEUWS VOOR WIE AL EEN TIJDJE NAAR ONS TORNOOI KOMT! Op algemeen verzoek bieden wij jullie vanaf deze editie opnieuw de alom gesmaakte barbecue-in-een-broodje aan!

 

Doorlopend voorzien wij opnieuw een springkasteel voor de allerkleinsten, eten en drinken voor iedereen en ook het bezoek van de ijsjeskar is al bevestigd!


Heb je nog een vraag? Stel ze ons gerust via het contactformulier. Tot zaterdag 17 of zondag 18 augustus voor onze 11e editie!

 

Het Mega Jens Beach team